Motiverande säljjobb för drivna personer

Jag har alltid varit en driven person som alltid har svar på tal och älskar att föra mig i sociala sammanhang och prata med främmande människor. Eter att jag slutade plugget så började jag jobba som säljare och sålde då tidningar på abonnemang, jag insåg snabbt att jag var duktig på det och började tjäna en del pengar. Ett problem med säljbranschen var att det var en viss jargong och stämning som inte passade mig, det var för hård konkurrens tyckte jag också, så fort jag blev för pressad så tappade jag suget och drivet för att sälja. Efter jag slutade sälja tidningar hade jag lite olika säljjobb tills jag för en tid sedan började arbeta på Adsearch. Adsearch är ett gediget bolag som säljer tjänster till företag, bland annat inom sökordsoptimering och hemsidor. Där har jag trivts väldigt bra, vi är ett härligt gäng på kontoret där alla peppar och stöttar varandra. Stämningen hos Adsearch påminner inte om hur det brukar vara på andra säljkontor, enligt mina erfarenheter. Det är en av de viktigaste sakerna med en arbetsplats tycker jag, att man ska hitta inspiration och vänner där. Tack vare mina arbetskamrater och arbetsgivare har jag utvecklats mycket som person och som säljare. Adsearch har höga ambitioner och tydliga mål som alla tillsammans strävar efter att uppnå. Det är kul att vara en del av ett sådant typ av bolag och jag ser fram emot en framtid hos Adsearch Scandinavia där jag kommer att utvecklas ytterligare både då som person och som säljare.