Hjälpsam service på Birres Bil & Däck!

Hejsan! Hoppas ni haft en bra Midsommar! Jag tänkte rekommendera en bilfirma till er som faktiskt jag och min man besökte just nu före Midsommar, då vi hade stött på lite problem och komplikationer med vår bil. Birres Bil & Däck är då alltså en firma som har som fokus på att reparera bilar i Järfälla.

Något som var en självklarhet när vi fick hjälp av de som jobbat på just detta företag var att de var väldigt kunniga och hade lång erfarenhet och kunskaper om bilar och bilreparationer.

Något vi hade planerat sedan en viss tid tillbaka var att vi skulle åka ut på en biltur ut på landet och fira Midsommar, så när vi märkte att det inte stod helt rätt till med vår bil blev vi genast väldigt bekymrade. Vi blev otroligt glada att vi fick rekommendationer om denna firma och att vi åkte dit, vilket bidrog till en lagad och helt fungerande bil och att vår bilfärd inte blev inställd!

Det märktes att de var ett väldigt kunnigt arbetsteam som hade stort intresse i bil och framför allt bilvård. De gav väldigt bra service och var väl engagerade i både servicen och reparationen av vår bil. Jag rekommenderar starkt att ta kontakt med detta företag!