Utbildade massörer i Vellinge

Nu har jag varit hos River Kwai Thai Massage och fått massage i Vellinge, vilket var otroligt skönt då thaimassage är en väldigt effektiv behandling då massören inte enbart använder sina händer, utan massören använder hela sin kropp, som exempel sina armbågar och knän och deras fokus ligger på att komma åt energipunkterna i din kropp. Och thaimassage fungerar extra bra när du är stel i din kropp, eller att den värker eller om du känner dig stressad, vilket är anledningen till att jag går på thaimassage, för att minska min stress i min kropp.

De erbjuder även oljemassage, tantramassge samt aromamassage. För mer information om River Kwai Thai Massage når du dem enklast på telefonnummer, 0709 – 59 73 29.

Men nu ska jag lägga mig i min säng och försöka sova lite innan jag måste upp imorgon bitti och jobba.