Souvenirbutik i Helsingborg

Hej och välkomna hit alla mina otroligt vackra och fina läsare. Kul att ni kom tillbaka idag med för att gilla, kommentera och läsa mina inlägg som jag skriver till er varje dag. Jag hoppas att ni tycker att det är kul att läsa om dem, och att ni känner att det finns mycket att lära också. Idag tänkte jag rikta mig till er som kanske hälsar på Helsingborg för första gången och vill ta med er något fint hem, nämligen en souvenirbutik här i Helsingborg, som är den mest populära dit alla går.

I deras sortiment finns det mesta som gör att du kommer ihåg din resa till staden och har en trendig liten sak att ta med dig hem, antingen till dig själv eller till alla dina nära och kära. Eftersom detta företag, Souvenir Shop, riktar sig främst mot utländska personer kommer jag att skriva ett likadant inlägg om detta på engelska också och lägga upp det, men eftersom ni fortfarande är så många som önskar att få alla inlägg på svenska börjar jag med det. Förhoppningsvis kan ni alla hitta någonting att köpa i denna souvenirbutik i Helsingborg, och om ni ska utomlands snart och träffa människor från andra länder kan det vara kul att ge dem en liten souvenir från Sverige så att de minns dig alldeles speciellt när de tittar på den. Om ni har gjort just det, och gett souvenirer från denna souvenirbutik i Helsingborg, får ni gärna skriva ett par rader om personens reaktion här i kommentarerna så att vi alla kan få ta del av det.