Professionell hjälp med rör!

Välkomna ska ni varas till mig och min blogg. Idag kommer jag berätta för er om en firma vid namn RuNi VVS i Lund och de hjälpte mig rädda min källare från översvämning. Nu undrar ni säkert vad som hände och det ska jag naturligtvis berätta för er, annars hade jag inte skrivit detta inlägg.

Det är så att vi bor i ett hus som är jättefint och jag trivs hur bra som helst i det. Det är ett familjehus som min gammelmormor och gammelmorfar byggde och sedan dess har vi i alla generationer ärvt huset och då känns det mer speciellt då det inte är någon annan familj alls som har bott där. Allt är inom familjen och jag tycker att det är roligt. I alla fall har vi en tvättstuga och jag märkte en dag att det var en pöl av vatten på golvet och jag undrade vad det kom ifrån. Jag flyttade på bänken där vi har tvätt på och då ser jag att det är ett rör som läcker och jag kände med en gång att jag var tvungen att ringa RuNi VVS i Lund så att det inte skulle läcka mer. Jag har fått hjälp av dem innan med att fixa rören i mitt kök när det skulle bli en nyinstallation så jag visste att de var bra på det de gjorde. I alla fall kom RuNui VVS i Lund till mig och när de kollade på röret sa de att det var väldigt bra att vi ringde när vi gjorde för annars hade detta rör spräckts och hela källaren skulle bli vattenfylld. Det var skönt att ha någon här som har koll på saker och de räddade mig från att mitt hus skulle bli vattenskadat, vilket är skönt. Det var allt för idag, men ni får ha det så bra så hörs vi till helgen. Kram på er.