Nu är min hund redo för hundutställning

Nu har min hund precis kommit hem från Wavedogs Trim & Hundcenter som har hjälpt mig med att trimma min hund päls till hundutställningen som han ska gå på senare idag. Och jag är verkligen så nöjd med deras resultat och jag verkligen rekommendera dem till er som letar efter ett företag som arbetar med hundtrim i Nacka. Jag och min hund är verkligen så taggade på hundutställningen som är senare idag, vi har övat så länge på detta och idag är dagen som allting kommer avgöras och jag tror verkligen han har goda chanser att vinna. De klippte även hennes klor samt håret som hon hade mellan tassarna, för att både göra henne finare, men även för att hon inte ska behöva gå runt och ha ont. För när hundar har för långa klor är det som att gå med för små skor, eller när de har för mycket hår mellan tassarna är det som att gå runt med en sten i skon hela tiden, vilket inte alls är skönt.

Du gillar kanske också...