Det bästa med att vara inredningshjälp

Hej alla fina läsare! Hoppas ni har det underbart och mår fantastiskt. Jag skulle vilja skriva lite om vad jag som jobbar på Lejdinge Trädgård & Interiör AB har för visioner kring företaget med mera. Det allra viktigaste och det som jag brinner mest för och alltid, dag som natt, strävar efter, är att fortsätta att bidra till en ökad trivsel i omgivning och miljö för varje person som besöker en plats. Det vi jobbar med på Lejdinge Trädgård och Interiör är trädgårdsdesign, anläggning och plantering och inredning på dessa platser.

Vi har en mycket lång och bred erfarenhet kring att ha hjälpt till med förnyelse av till exempel uteserveringar, gruppbostäder, terrasser samt mycket mer. Vi stylar allt från uteplatser, uteserveringar, balkonger, till hem, lokaler, kontor och caféer. Det jag älskar allra mest med mitt arbete är variationen i yrket. Jag får möta så många olika typer av miljöer och träffa så mycket olika typer av människor, och får möjlighet till att skapa något fint och sätta min egen touch på respektives önskade miljö. Det är en helt fantastisk känsla och inget jag skulle vilja ersätta mot något annat i världen! Jag vill bara tacka er alla som är eller varit kunder hos mig för era fantastiska kommentarer och kärlek. Det är det som gör mitt jobb så värdefullt! Tack!

Du gillar kanske också...